Start: Street Office

2015. december 01. 09:00 - Detti Szokoli

...valahogy így kezdődött

Nem, ez nem egy több tíz évre visszanyúló tündérmese, és nem ezer éves barátságok üzleti kibontakozása. 

kezodkep_streetoffice_640x640_streetoffice.png

Előfordult már veled, hogy kávézás közben világmegváltó terveid születtek?

Velünk is valami hasonló fordult elő és tovább is gondoltuk a kávé(k tömkelege) után. 
Szóval a Street Office fogalmát egy csodálatos, napfényes koranyári napon fogalmaztuk meg kristály tisztán. Épp kávézás közben, mint mondtam. Évivel már év elején beszéltünk arról, hogy ez bizony a változás éve lesz számunkra.

Ismered azt az gerinccsiklandós érzést, amikor tudod, hogy közeleg a változás?

Arról is rengeteget beszélgettünk – szigorúan munkaidőben, merthogy egy helyen dolgoztunk – hogy egyszer bizony jó lenne önálló lábra állni és azt a sok-sok tervet, ötletet tényleg megvalósítani, amit sokszor a polcra kellett tennünk. Általában amikor erről beszéltünk, akkor nem konkretizáltuk, hogy mikor, mit és vajon együtt? Csak úgy lógott a levegőben a dolog.

Aztán egy nem várt fordulat igen nagy változást hozott: közös munkahelyünk komoly pénzügyi problémái miatt lapátra kerültem. És ekkor szinte adta magát minden. Egy csodálatos, napfényes, koranyári napon…: belevágtunk!

Végül a harmadik leendő társunkat is beavattunk nagy terveinkbe és a cégnevet már hárman, a grafikai, a marketing és a kommunikációs részleg együtt találta ki. Onnantól kezdve pedig gőzerővel megindult a tervezés, szervezés és persze a munka.

A hármas egység

Amiben biztosak vagyunk: 3 éve együtt dolgozunk. A munkahelyünkön legalább 300 közös munkán vagyunk túl. Hiszünk a szakmaiságban, hiszünk magunkban és hiszünk egymásban. A 3 év alatt nem egyszer dolgoztunk nyomás alatt. Olykor a büdzsé, olykor a határidő, olykor pedig a főnök szorongatott bennünket. Tudjuk milyen a másik, ha fáradt, ha stresszes, ha jókedvű és ha lelkes. Tudjuk mire vagyunk képesek külön-külön és tudjuk, hogy mire együtt.

Tudjuk mire vagyunk képesek külön-külön és tudjuk, hogy mire együtt.

Imádjuk, hogy az ötleteinket megvalósíthatjuk, imádjuk, hogy szakmailag szabad a terep, egyetlen keret van számunkra: a megrendelőink igénye. Ez viszont nem határt, csak irányvonalat ad munkánknak.

start_streetoffice_660x400_shutterstock_com.jpg

Légy kíváncsi!

Nézd meg kik vagyunk és mire vagyunk képesek. Kérdezz, mi válaszolunk, és segítünk, hogy olyan hangos és látványos légy, amennyire csak akarod!

Szólj hozzá!
Címkék: blog sztorik

A bejegyzés trackback címe:

https://streetoffice.blog.hu/api/trackback/id/tr328126488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása